Slootweg-logoweb

belastingzaken

De belastingwetten veranderen voortdurend. De politiek verandert de regels tijdens het spel, maakt de regels onnodig ingewikkeld (b.v. in het kader van ‘belastingvereenvoudiging’) en u wordt geacht een goed verzorgde aangifte in te leveren, terwijl u niet meer belasting wilt betalen dan nodig. Voor ondernemers en particulieren is dat onbegonnen werk. Zelfs specialisten hebben er een dagtaak aan. Al was het alleen maar om te kijken wat uitspraken van verschillende rechters betekenen voor de praktijk bij hun cliënten.

Wij zitten als kantoor tussen u en de specialisten in. We weten veel, maar niet alles. Maar we weten waar onze grenzen liggen. Dankzij onze veeljarige ervaring en onze opleiding tot fiscaal econoom kunnen wij u een meer dan oppervlakkig belastingadvies geven.
En als het echt nodig is, maken we gebruik van ons netwerk met specialisten die het naadje van de kous weten over een bepaald onderwerp. Natuurlijk kost dat soms geld. Daarom maken we er alleen gebruik van als het echt nodig is en het advies meer geld oplevert dan het kost. Daarom koos u immers voor een kantoor zonder specialisten in dienst: u hoeft ze niet iedere dag (mee) te betalen, maar alleen als u ze echt nodig hebt.

Betaalbaar waar het kan, gespecialiseerd waar nodig

Mocht de belastingdienst uw administratie een keer willen controleren, dan kunt u uiteraard rekenen op onze ondersteuning.